lördag 29/5

tjoooo idag har jag inte gjort typ nåt slappa och varit i stan och handla med min mormor och morfar för både mamma och pappa jobbar och min syrra är med komisar och spelar in en film till ett skolarbete.
Och igår kväll kl.19-21 så var jag på fortet med klassen det var jätte kul för jag har aldrig varit på fortet förut.

byebye hare gött:)

hanwa:)

tack:)

hej och tack för alla fina komentarer jag får jag blir jätte glad:)

idag har jag inte gjort så mkt förutom skolan:( och ikväll så ska min klass på fortet det ska bli jätte kul för jag har aldrig varit där förut:)

hejdå:)

hanwa:)

vad tycker du:)

tjooo, jag skulle vilja veta vad alla tycker om min blogg så skicka gärna en komentar och skriv vad du tycker om min blogg.

PS: VAR ÄRLIG:)

kram hanwa:)




han gör det igen:)


justin bieber gör det igen:)

justin bieber går in i en glasdörr haha:)


har bara går in i dörren hahah:)

tjooo:) 25/5 2010

hej, idag har jag klippt lugg det blev bra:) men jag har varit hemma från skolan i dag och igår men jag ska gå på onsdag, för jag har bara varit lite trött för jag är pollen alergiker så jag blir så när jag är inärheten av pollen.

hare bra:)

hanwa:)


meee:)


Justin Bieber - Stuck In The Moment


jag älskar den här låten den e så bra:)

hej:) sjuk:(

hej:)

jag är sjuk det är inte kul jag har varit hemma från skolan för jag har varit så trött, men jag är pollen alergiker så när jag är nära där det finns pollen så börjar det klia i ögonen och i näsan och jag börjar nysa.:)
så jag har varit hemma från skolan idag och i måndags. då jag har bara varit hemma och tagit det lungt:)

hejdå

hanwa:)

Justin Bieber Voice Change



så här tror dom att han kommer låta när han inte är i målbrottet längre
hihihihihihihih:)

om jag ska va ärlig så låter det bättre nu och inte på den här videon:)

iYiYi- Cody Simpson ft. Flo Rida Music Video

den är faktiskt bra:)

fakta om lady gaga

Stefani Joanne Angelina Germanotta, mer känd under artistnamnet Lady Gaga[2], född 28 mars 1986 i New York i en italiensk-amerikansk familj, är en amerikansk sångerska och låtskrivare. Lady Gaga har bland annat gjort låtar till Pussycat Dolls, Akon och Britney Spears. I april 2008 släppte hon sin debutsingel Just Dance och i slutet av oktober samma år släppte hon sitt debutalbum The Fame. Hon var med i TV-programmet Sommarkrysset 2008, då fortfarande relativt okänd. Ett år senare, 2 augusti 2009, uppträdde hon på Gröna Lunds scen i Stockholm och på Storsjöyran i Östersund med sin turné The Fame Ball Tour och lockade en rekordpublik på över 22.000 personer på Gröna Lund och över 26.000 personer på Storsjöyran som satte publikrekord på festivalen.

Singlarna Just Dance, Poker Face, Paparazzi och Bad Romance är alla skrivna och producerade av Lady Gaga och svensk-marockanska producenten och låtskrivaren RedOne.

Hennes debutalbum The Fame har sålt över 10 miljoner exemplar.[källa behövs] Albumet har återutgivits med åtta nya låtar, en release kallad The Fame Monster.

Lady Gagas singel Just Dance är bland de 20 mest säljande låtarna sedan 2000.[3]

Hon tog sitt artistnamn från låten Radio Ga Ga av Queen.[4]


lady gaga är bra på sjugna men ibland kan det spåra ut med kläderna och bli lite galet:)


Lady GaGa - Paparazzi [Lyrics]


Ke$ha - Tik Tok music video


Beyoncé fakta

Beyoncé Giselle Knowles, född 4 september 1981, mer känd som endast Beyoncé, är en amerikansk R&B-sångare, låtskrivare, skivproducent, dansare, koreograf, skådespelerska och modell. Hon är född och uppvuxen i Houston, Texas hon var med i många olika shower i skolan som barn, och deltog i sång- och danstävlingar redan som barn. Knowles blev berömd i slutet av 1990-talet som sångare i tjejgruppen Destiny's Child. Hon har sålt mer än 50 miljoner skivor i världen med gruppen.[2][3][4] och sammanlagt över 75 miljoner skivor i hela hennes karriär.[5]

I juni 2003, under sitt avbrott i Destiny's Child släppte hon sitt första soloalbum, Dangerously in Love, som blev ett av de mest framgångsrika albumet det året, och som visade hennes förmåga som soloartist. Albumet var en kommersiell och kritisk framgång, med bland annat låtarna "Crazy in Love", "Baby Boy", och hon vann fem Grammy Awards 2004. Upplösningen av Destiny's Child 2005 gav hennes solokarriär mer framgång och hon släppte sitt andra soloalbum, B'Day 2006, som direkt kom in på första platsen på Billboard, på albumet fanns bland annat hitlåtarna "Deja Vu", "Irreplaceable", and "Beautiful Liar". Hennes tredje soloalbum, I Am… Sasha Fierce, släpptes i november 2008, och inkluderade hitlåtarna "If I Were a Boy", "Single Ladies (Put a Ring on It)", och "Halo". Knowles har uppnått att få fem singlar på första plats på Hot 100, vilket ledde till att hon var den andra kvinnliga artisten med flest antal singlar på första plats på Hot 100 på 2000-talet. Hon är också den kvinnliga artist med flest veckor som nummer ett detta årtionde, med totalt 37 veckor som nummer ett, hon var även den som hade flest låtar på topp fem och topp tio detta årtionde med tolv,[6][7] liksom de flesta topp 40 hitlåtarna det decenniet med 17 topplåtar av 40.[8]

Framgången för hennes soloalbum har etablerat henne till en av de artister som har sålt mest i musikbranschen, och hon har expanderat sin karriär till att vara skådespelare och skivproducent också. Hon började sin skådespelarkarriär 2001, i musikalfilmen Carmen: A Hip Hopera. 2006 spelade hon huvudrollen i filmen Dreamgirls som är baserad på broadwaymusikalen från 1981 med samma namn, som hon blev nominerad till två Golden Globe. Knowles lanserade hennes familjs modelinje House of Deréon 2004, och har stödjt märken som Pepsi, Tommy Hilfiger, Armani och L'Oréal. Under 2009 listade Forbes Knowles på fjärde plats på sin lista över de 100 mäktigaste och inflytelserika kändisarna i världen, tredje på sin lista över de musiker som tjänar mest, och etta på lista över kändsiar under 30 som tjänar mest, med mer än 87 miljoner dollar i inkomster mellan 2008 och 2009.[9][10]


 beyonce


fakt om ashley tisdale

Ashley Michelle Tisdale, född 2 juli 1985 i Monmouth County, New Jersey, USA, är en amerikansk skådespelerska och sångerska.

Ashley blev upptäckt av en agent i ett köpcentrum när hon var tre år gammal och började jobba som fotomodell i New York för modellagenturen Ford tillsammans med Lindsay Lohan och Mischa Barton. I Disney Channel-serien Zacks & Codys ljuva hotelliv spelar hon Maddie Fitzpatrick mot Brenda Song, Dylan och Cole Sprouse, Kim Rhodes och Phill Lewis. Serien lades ner under 2008.
Hon spelar också den elaka Sharpay Evans i High School Musical-filmerna som blev succé över hela världen. 2008 kom premiären på Picture This där Ashley spelar Mandy, den impopulära flickan. Hon har även huvudrollen i en film vid namn Aliens in the Attic, som handlar om en grupp ungdomar som måste försvara sitt semesterhus mot rymdvarelser


alskar hennes hår


Justin Bieber - Bigger - lyrics - STUDIO VERSION


Sean Kingston & Justin Bieber "Eenie Meenie"


justin bieber fakta

Justin Drew Bieber, född 1 mars 1994 i Stratford, är en kanadensisk sångare, som inledde sin professionella karriär på YouTube.

Biebers karriär började med att han var med i en sångtävling i Kanada där han kom tvåa men hans familj och vänner som inte kunde komma och kolla när han tävlade ville se det ändå så han laddade upp videor från tävlingen på Youtube. Hans manager Scooter Braun tog med honom till Atlanta, där de träffade Usher. Ytterligare en tid senare, och efter att Usher sett Biebers videor på Youtube[1] , möttes de åter och Bieber skrev på ett kontrakt med Island Records.

Hans första album My world släpptes 17 november 2009 och My world 2.0 släpptes 23 mars 2010. Hans första singel och video, One Time, släpptes i juli 2009. Singeln nådde 12:e plats på Canadian Hot 100-listan och 45:e plats på Billboard Hot 100-listan.

Bieber har även sjungit för USA:s president Barack Obama.


sååå himla SÖT


miley cyrus

Miley Ray Cyrus (födelsenamn Destiny Hope Cyrus till 1 maj 2008), född 23 november 1992 i Nashville, Tennessee, är en amerikansk sångerska och skådespelerska som bland annat spelar i och framför ledmotivet till Hannah Montana.

Uppväxt

Cyrus föddes i Nashville i Tennessee.[1] Hon är dotter till Leticia (född Destiny Hope Cyrus) och countrysångaren Billy Ray Cyrus och har två äldre halvbröder; Christopher Cody och Trace. Hon har spelat in flera låtar tillsammans med Trace, som är sångare och gitarrist i rockbandet Metro Station.[2] Hon har även en äldre halvsyster, Brandi, en yngre bror, Braison, och en yngre syster, Noah, som även hon är skådespelare.[3] Cyrus döptes till Destiny Hope för att hennes föräldrar trodde hon skulle skapa stordåd. Namnet Miley kom från "Smiley" som hennes pappa brukade kalla henne som liten.

Cyrus började skolan vid Heritage Middle School, där hon även var cheerleader,[4] men går nu i skolan vid Options For Youth.[5] Hon har även en privatlärare då hon spelar in sin TV-serie Hannah Montana.[6] Miley växte upp på sina föräldrars bondgård i utkanten av Nashville i Tennessee. Där gick hon med i "The People's Church".[7][8]

Skådespelarkarriär

Cyrus blev intresserad av skådespelaryrket när hon var nio år gammal, då hennes familj för tillfället bodde i Toronto, Kanada. Hennes första roll var en gästinhopp i hennes fars TV-serie Doc, där hon spelade en liten flicka vid namn Kylie.[9] År 2003 fick hon rollen som en ung version av Ruthie i Tim Burton's Big Fish, där hon medverkade som Destiny Cyrus. Hon medverkade även i Rhonda Vincents musikvideo för låten If Heartaches Have Wings. Hon var även med i Colgate Country Showdown med sin far, som var värd för programmet.

Cyrus var 12 år gammal när hon provspelade för huvudrollen som Miley Stewart/Hannah Montana, och rollen som "bästa vännen" Lilly Truscott, [10] men Disney Channels producenter bedömde att hon var för ung för rollen. Cyrus var dock envis med att hon skulle ha en roll i Hannah Montana, så Disney bad henne att komma tillbaka för fler provspelningar. Enligt Disney Channel executiva vice president Gary Marsh fick Cyrus rollen på grund av hennes energiska och livliga framträdande och hon verkade vara en person som gillade varje minut av sitt liv.[11] Miley använde flera år till att få bort sin sydstatsdialekt, men Disney ville att hon skulle använda den. Senare var Miley tvungen att låta sin egen far Billy Ray Cyrus provspela för att se om han passade som rollen som Hannahs far.

Cyrus syntes i 2007 TV-film High School Musical 2, där hon crediterades som "Tjej vid poolen". Där dansade hon precis innan eftertexterna började rulla. Hon har även haft en gästroll i Disney Channels The Emperor's New School som Yatta. Cyrus är även rösten bakom karaktären Penny i den animerade filmen Bolt.

Cyrus har huvudrollen som Ronnie Miller i Nicholas Sparks filmatiserade bok The Last Song från 2010.

[12]

Den 4 december 2008 meddelade Sun Times att Cyrus ska vara med i ytterligare ett Disneyprojekt, i en uppföljare till 1987-års komedi Adventures in Babysitting. Cyrus medverkar tillsammans med Raven-Symoné. Filmen väntas ha premiär


fakta om miley cyrus:)


älskar brillorna


Goofy Goober ... Chipmunk style!




den är jätte rolig det är justin biebers bästa kompis christian beadles som gör chipmink style:)

Justin Bieber - One Time



den är såå bra

tjooo:)

tjooo, idag har jag typ bara varit ute hela dan, vi har helsoveck på skolan och bara typ gör roliga saker, idag t.ex har vi gått tipsrunda och mkt mer. så jag har blivit lite solbränd i ansiktet för dewt var mins 23+ ute så det var varmt och + jag hade jeans på mig, så det var extra varmt. och sen efter skolan så hade jag piano lektion det gick väl bra:)och sen så var jag med en kompis som heter sanna det var också kul vi satt vid datorn och lyssnade på musik och hoppade stutsmatta:)

herrå:)

hanwa:)


me:)

halloj:)

hallådär:)

hej idag har jag varit i skolan och det var faktiskt kul för vi har hälsoveckan och ska typ bara göra riliga saker hela veckan. så har ingen svenska eller engelska läxa till den här veckan, förutom att jag har piano läxa till på tisdag.och jag mamma och min syrra for på konsum för att jag skulle titta om en tidning hade kommit ut men det hade den inte som vanligt:(
men jag har typ inte gjort så mkt mer utom att öva på min piano läxa.

herrå

hanwa:)

läger lycksele badhus

här kommer några bilder
från lägret som jag var på
i vintras, fast vi var på badhustet.



Anna


gry, cooling


Elsaaa


singne ville också bada:)


elsa faller:)



På badet så badade inte jag för jag ville inte
men jag gick istället runt och fotade.
det var också kul:)
det var sista dagen vi var på lägret,
och vi for hem till umeå efter badet.

hejdå:)

hanwa:)

justin bieber i'm a fan

här kommer några bilder på min idol justin bieber






jag älskar den här
bilden:)


du får inte missa

jag och en kompis har gjort en
justin bieber fan blogg.

den heter,

justinbieberilove.blogg.se

tjooo

hej idag har jag faktiskt inte gjort nästan nåt,
förutom att jag har städat mitt rum. BORING
och lyssnat på musik samtidigt som jag städade då var det
mkt roligare:)
och mormor å morfar kom förbi en sväng så jag hälsade på
dom:)
och jag å mamma for på affären å handlade och jag skulle
titta om en tidning hade kommit ut men det hade den inte:(
men annars har jag inte gjort så mkt mer. förutom att det rängnade
idag det inte lika fint dom det var igår för då var det typ sol och varmt ute.

byebye:)

hanwa:)



hej:)

idag har jag inte gjort så mkt,
men det ska bli såå skönt och va ledig to fre.
men iallafall så efter skolan så for jag hem och frågade
om jag fick va med kompisar sanna å janina, och det fick jag
när vi kom hem till sanna så hoppade vi stutsmatta kul:)
och vi hade iallafall tur med vädret för det var sol och varmt
så vi fikade ute.
sen när jag kom hem så åt jag mat, och hoppade på min egen
stutsmatta kul och gjorde illa benet lite för jag halckade AJ:(
men sen så har jag bara suttit vid datorn typ hela tiden. ¨

hare gött:)

hanwa:)

Bilder från läger i lycksele i vintras


elsa och gry fikar i backen MUMS


ja och gry


ja och elsa


Märta och elin


singne söt:)






justin bieber

¨'





SÅÅÅ söt när han
sjunger:)


sött leende:)



coola brillor

jag och mirre


Jag och mirre:)



Mirre haha:)



jag:) mm det luktar gott:)



oops:)



Reklam



cool:)





Baby - Justin Bieber



Du måste lyssna på baby med justin bieber as bra :)

Farfar:)


Utanför min farfars hus i luleå.



Nedanför min farfars hus.



En isbana på isen nedanför en backe som han bor brevid.



på hans gård, fint va.


Taget i vintras:)

ME:)


HEJ:)



TJA:)



Aaaaaa:)



WHO:)




jag och cassandra


Haha:)



Typiskt cassa:)



Seriöst:)



RSS 2.0